tiistai 13. marraskuuta 2012

viime viikonloppu olikin kirppistelyä pullollaan.
kävimme siis mieheni kanssa helsingissä olemassa viikonlopun ilman lapsia.
kaksi uutta kirpparia katsastettiin ja pari vanhaa tuttua.
jotain löytyi mutta pistin merkille että aina vain vähemmän..liekö tuo nirsoutta vai sitä että on jo niin paljon kaikkea..
mutta tässä kuva koostetta viikonlopulta.
kirppis kaverina lauantaina oli rakas serkkunen tampereelta.
 kaivarin kanuuna kateltiin jo perjantaipäivänä.kummeli dvd ja korvikset sieltä löytyi.aika kalliit olivat hinnat tuolla mutta tykkäsin muuten.hieno paikka,kivat tunnelit!!
 launatai aamuna suunnistettiin serkkuisen kanssa valtterille.hitsi,tämä loppui tähän viikonloppuun.en tiedä ovatko jo löytäneet uudet tilat mutta tämä oli niin luottokirppari että harmittaa vietävästi tämän loppuminen.mitä sitäö muka helsingissä enää tekee kun ei ole valtteria??
 kettuasu löytyi valtterilta ja väinö sanoi sen olevan "liian hyvä..".ketut on meillä suosiossa joten huippu löytö.lisäksi toki viehätti että on suomalaista tekoa!!
 tavara löytöjä,mukaan lukien jpuluinen pöytäliina vihreine tonttuineen ja nanson lapaset jita mies ja lapset sanoivat patakintaiksi,hihihih!!

 mellunmäestä löytyi lautanen meiän omistamaan sarjaan,taalainmaan heppoja ja kultaiset kehykset ja toki tuo juluinen liina.mellunmäen kirpparit oli minulle ihan uusia.matkailu avartaa mutten ehkä siellä kuitenkaan usein tule vierailemaan..
 minun auto valtterilta.päätyi hyllyn päälle ettei vain mene rikki tämä aarre!!
 tällä kertaa vain tytär sai omia tuliaisia.
niin oli kertun näköset "maatuskat" että mukaan lähtivät.näillä on siis ihan lupa leikkiäkin!!
 kaksi mekkoa löytyi ja alle kymppi näihin meni.valtterilta nämä löytyi.

joitain asiaoita aina jää kaipaamaan kirppareilta "jotka olisi pitäny sittenkin ostaa" mutta toisaalta tuleehan näitä.
en löytänyt sitä oikeaa tummaa takkikangasta vieläkään.hitsi.no se odottaa minua jossain,toivon vaan että löytyy pian kun tarvetta olisi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti