sunnuntai 9. syyskuuta 2012

perjantai meni ommellessa ja isän kanssa kauppa reissulla ajellessa (kiitos isi!!)meillä kun ei ole autoa niin nuo seitsämän henge ruokaostokset on välillä ihanaa tehdä autolla..
noh,lauantai sitten meni kirpparia purkaessa ja öllötellessä.aika ihanaa!!
tänään,sunnuntaina,olen sitten hionut polkupyöräni ja kantanut ulkovarastosta tavaroita sisälle ja tehnyt yläkerran vessasta varastoa..
kasvavalle kagasongelmalle en keksinyt vieläkään ratkaisua,olisihan ne tietenkin voinut vielä yläkertaan mutta kun ompelukoneet on alhaalla.hitsi.ehken minä vielä joskus keksin ratkaisun,huomenna ainakin viikkaan kankaat läpinäkyviin laatikoihin että tiedän helposti mitä ne sisältää!!
 leijonat valmistuivat.sainpas väinönkin pukemaan ruskean paidan päällensä.nurisi aluksi mutta sitten huomasi miten ihanan pehmeää tämä kangas onkaan!muistaakseni luomupuuvillaa.
kaavana on joku suuri käsityökerho kaava,en edes muista enää mistä.mutta kokona on 104cm/110cm.
pipoja monen kokoisia,aikuisellekkin.
 pallotrikoota eurokankaasta.palalaarista.kolme tunikaa tuli mutta hmmm..onkos meidän kertulla aikas paljon vaatetta..toki tytöllä pitääkin olla mutta..
 
 tunikoita tai mekkoja,kuinka kukakin tahtoo..isoin on n.122cm/128cm ja pikkuisemmat jotain 98cm kokoisia.ajattelin että nämä olisi parhaimmat niin että hihat jää ryppyyn..
 minä löysin tämän trikoon marimekon facebook-kirpparilta..juurikin oli oikea määrä mekoksi.hyvä tuli.
 minun kankaita.niitä on ompelupöydällä korissa..
 niitä on pöydän alla laatikossa,pöntössä ja tuolilla..
 niitä on kaapisaa ompelukoneen vieressä sekä jääkaapin yläpuolella olevassa kaapissa..
joku kaappi ois kiva,missä ne ois kaikki.yhdellä silmäyksellä näkisi mitä omistaa.tuolla ompeluelämää facebook-sivustolla näin kivoja ratkaisuja.ne vaan vaatisivat sen oman huoneen..
pitäisiköhän vuokrata joku oma huone jostain???!
 ompelulankoja..juu,ei nekään ole järjestyksessä.tosin saumurilangat on sitte toisessa paikassa joten joku pieni järjestys mullakin on!!
ja niin tuli yläkerran vessasta varasto..
ennen se siis oli minun pukuhuone,eli minun vaatteet oli siellä mutta kun vaihettiin huoneita niin sekin vaihtui.mikähän se oli ennen sitä??en edes muista.
mutta niin huomenna jatkuu polkupyörän laitto.jännää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti