perjantai 14. kesäkuuta 2013

mekkoiseni vaakatasossa..

en saa inspiraatiota mainoksista vaan kadulta..
bussissa istuessa on aikaa katsella ihmisiä ja viimeksi näin ihanan hulmuavan täyspitkän hameen naisella joka käveli katua pitkin.kyseinen hame oli leobardikuviollinen mutta silti se ihastutti.
minä en itse ole yhtään hametyyppi vaan helppouden vuoksi tykkään vain mekoista ja siksipä mielessä muhi ajatus maximekosta.
kävin kaapit ensin läpi että mitä kangasta löytyisi heti ja hahaaaaa!!!mustaa ohutta neulosta(?) löytyi ja sitä oli riittävästi.nauha varastossa oli pitsiäkin juuri tätä mekkoa varten ilmeisestikin.
tuumasta toimeen siis!!

kiva mekko siitä tuli vaikka aluksi ompelinkin pitsit väärinpäin..yleensä en pura mutta nyt oli pakko!
nyt ei haittaa vaikka jalat on rumat kun mekko peittää ne autuaallisesti alleen.
kaava on oma ja materiaalit eurokankankaan palalaarista.
suonette anteeksi että joudutte nyt katsomaan kuvia väärinpäin mutta en tajua tätä nyt,on kuvat ennen olleet oikeinpäin..toivottavasti ongelma ratkeaa pian!!tai joku ratkaisee sen,minä en tajua..
kiitos ja anteeksi!

AURINKOA TOIVOMME JÄLLEEN,
SADE KUULUU SYKSYYN!!

2 kommenttia:

 1. Miekin harrastan ihmisten tuijottelua ja samasta saan inspiraationi. Välillä näen myös jotain uskomattoman rumaa ja haluan tehdä saman, mutta niin että näyttää hienolta :)

  Kaunis mekkokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juurikin näin.hyvä!

   kiitos kommentista,huomasin että kuvat oli nyt oikeinpäin mutta jotenkin litistettyinä..jospa sain nyt korjattua asian.mikähän tätä bloggeria nyt vaivaa??!

   Poista