perjantai 19. heinäkuuta 2013

takki kengille..

juu,löysin Veikon kengästä kivat el naturalistat mutta väri oli sellainen ettei siihen ollut sopivaa takkia..
no jopas,hetkisen kangaspinossa odottanut marimekon ikkunaprinssi kangas oli kenkiin juuri passeli joten takki tuli:aika kiva.
tykkään.
uudet kengät on vaan aina hankalat,ne kun hankaa aina johonkin.hitsi!

JUMPSUITTI TULI TYTÖLLE MYÖS MUTTA SIITÄ UUPUU TASKUT ELI JÄTETÄÄN SE ENSI KERTAAN..
KUULLAAN!


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. oi,kiitoksia!leikatessa vähän arvelutti mutta ihan hyvähän siitä tulikin.

   Poista
 2. Tää on kyllä kiva! :) Millä kaavalla oot tehny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia.kaava on suuri käsityökerho lehdestä 3/2010,sadetakki kaava jota olen sitten muokkaillut aikatavalla omankokoiseksi.

   Poista
 3. Hei Hoi Takkimaisteri!! :) Sain kaavan pienenneltyä kutakuinkin sopivaksi (hui kun olikin iiiiiso kaava!) ja ajattelin leikata takin vielä ilman s.varoja, neuvotko keltanokkaa, että onko jotain kohtaa johon s.varat kuitenkin tarvitaan? jos laitan kanttinauhat takkiin niin eihän silloin ees vetoketjureunaan tarvitse mitään varoja lisäillä?! Nää sun takin on vaan niiiiiin UPEITA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiiiitoooos!!
   näihin kesätakkeihin en oo lisänny saumanvaroja laisinkaan.
   tai niin,kaikki minun takit on leikattu fiiliksellä ja joskus sitten oon vielä kaventanu lisääkin jos on näyttäny että vaatii kavennusta.
   hitsi,olisipa ihanaa olla enempi avuksi!

   Poista
 4. Hei Mia! Nämä sun takit on ihan huikeita, joka ikinen! Kommentoin tähän vanhaan postaukseen, mutta toivottavasti huomaat tämän kysymyksen. Nimittäin mitä laitat näihin kevät-kesä-syksy-takkeihin vuorikankaaksi? Talvitakkeihin laitoit tikkivanun, mutta mitäs näihin ohuempiin? Kiitos jo etukäteen! Muutkin sinun ompelukset ovat erittäin paljon mieleeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka!
   kiitoksia vaan!
   kesätakit oon vuorittanu ihan tavallisella liukkaalla vuorikankaalla,esimerkiksi eurokankaan palalaarista löytyy edullisesti ja hyvä laatusta!
   tai ainakin täällä kuopiossa on.

   Poista