tiistai 1. toukokuuta 2012

jesjes..kevät on täällä!!
usein keväällä on ollut paniikki takeista ja kengistä mutta eipä ole tänä keväänä.kaikki on reilassa,niin lapsille kuin itsellekin.
itselleni kirppareilta ja lapsille kaupasta.tosin sekin kumma asia ettei kenkiä ikuna löydy kirpparilta,siis minulle itselleni ja lapsillekin vain harvoin.
no mutta,onneksi on sitten alemyynnit!!ja minähän ostelen vuodeksi eteenpäin,nytkin on melkein jo kaikki ensitalven ulkovaatteet kasassa..
 minun keltainen takki löytyi viime syksynä waltteri kirpparilta vitosella.myyjä sanoi sen olevan amerikasta ostettu.aarolla ticketin puku ja tietenkin kalpan pipo.
 kertulla ja aarolla kummallakin ticketin puvut,hitsi,en tajunnutkaan kuin ka suuret koot niissä on..kasvunvaraa varmaan kaksi vuotta..uh..
 tässä lisäksi veikon ja väinön ticketit,nuo on kivat kun on helppo muutella pipoja kun puku on yksi värinen.pipot on minun tekemiä,paitsi aaron ny-pipo..
 minun uusin löytö oli marimekon takki huutonetistä.aika ihana tämä on.tosin kaksisuuntaiset vetoketjut on hankalia,siitä pieni miinus..
 väinöllä toki myös takki ja housut.kuva meiän takapihalta ennen tramboliinin tuloa..
 veikon takki ja housut ja lepparihattu on minun tekemä.
kertulla myös takki tai takkeja..tämä cupcake on ihana!!pipo on minun tekemä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti