tiistai 5. marraskuuta 2013

käsineitä ja kangastarpeita..

niin kuin eilen kerroin,monta asiaa on kesken mutta jotain sentään on valmistunutkin ja ohi ommeltavien pinojen meni nyt käsinekokeilu.
ehei,en neulo koskaan kun minusta se on vaan niin hidasta ja vaivalloista,mutta ompelin parit käsineet otto bre-lehden kaavoilla.

ensimmäiset tuli metsolan apilafroteesta ja vuoreksi laitoin mustan fleecen mutta voi harmitus,niistä tuli liian pienet.
tytölleni ne kävi mutta minua harmittaa kun minulle olisi ollut samaa sarjaa pipo jo valmiina.eli jos sulla on 30cm ylimääräistä apilaa niin voisin olla kiinnostunut!
tarviis tehä käsineet itelle ja sopiva pipo tytölle..

ja sitten ne minun käsineet kun periksihän ei anneta!!!
palasia eurokankaan pitsivillakangasta jäi takin teosta joten kas,käsineethän niistä valmistui.
vuorina fleece näissäkin.tähänkin kankaaseen olisi hätähuuto eli jos kellään on tätä kangasta niin n.30cm ois tarve kun tarttes tehä myös jokinlainen hattu..
viimeisimmässä kuvassa näkyy myös minun ongelma eli häiritsee kun mekon helma näkyy takin alta.hitsi,kaikki viimevuotiset takkini on liian lyhyiä!!
tämä villakangastakki tuli vahingossa edestä lyhyemmäksi kun ompelusuunnitelma vaihtui kesken ompelun..
uusia takkeja vai mekkojen helmat lyhyemmäksi??


NÄISSÄHÄN ON MYÖS JOULULAHJAIDEAA..
ELI MORO,MINÄ LÄHEN KANKAITA SAKSIMAAN!


2 kommenttia:

  1. Ihanan lämpöisen näköiset lapaset! Oliko kaava mistä lehdestä? Itse tein myös yhdet kintaaat (joustofrotee+microfleece), mutta niistä tuli ihan kurarukkasen malliset. :O Onneksi kelpaa tytölle. :)

    VastaaPoista
  2. 6/2012 ottoberestä on kaava lähtöisin.
    muokkaillen tuli sitten mieluisammat.

    VastaaPoista