lauantai 12. lokakuuta 2013

takin ompeluohjetta aattelin..

kun jossain blogeissa on kivoja kuvallisia ohjeita niin minäkin aloin:

näistä piti kertoo että kaavana on se sama vanha sadetakkikaava,suuri käsityökerho lehti 3/2010 mutta tooosi muokattuna ja kankaana kirpparilta marimekkokangasta ja tikkikangasta vuoriksi.

ja seuraava mitä muistin oli:

siis että valmista tuli..
voi öööh..
kyllä minä vielä jonkun ruskean takin teen ja sitten muistan kuvailla ompelustakin jotain.luulisin!

kangasta jäi vielä joten jos hyvin käy niin tyttösenikin saa tästä takin!

IHANATA VIIKONLOPPUA TEILLE,MULLAKIN ALKO VIIKONLOPPULOMA!!


10 kommenttia:

 1. Tuo takki on niiiin ihana! Mun täytyy varmaan kaivaa kans kaavat ja yrittää jotain tuollaista värikästä ja reipasta tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Sä ooit niin pro näitten takkien kaa, että yks takki valmistuu silmänräpäyksessä eikä kamerakaan ehdi sun tahtiin mukaan :) Mistä muuten löydät mustaa tikkikangasta, mä olen kolunnut kotikonnuilla kaikki kaupat läpi tuloksetta, eikä googlekaan osannut auttaa ongelmaani ...??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihihihih..
   tämä tikkikangas on ostettu jo viime talvena,samaa minäkin mietin että mistä löytää jatkossa tuommosta paksua tikkikangasta,mulle kävisi muutkin sävyt mutta paksua pitäs olla kun ei jaksa säätää vatiinien kanssa..

   Poista
 3. hahaa reps, oli ihan paras ohje :) Ihana takki, kuten muutkin sun takit. Ajattelin tehä itellenikin tuolla kaavalla, kangaskin jo olis, pitäs vaan kaivaa jostain tuo lehti.

  VastaaPoista
 4. joo,lyhyesti ja ytimekkäästi:leikkaa ja ompele..hih!
  juu,eikun tekemään vaan,kivojahan nämä on tehä!

  VastaaPoista
 5. Ihana takki ja loisto-ohje! ;) Sulla vissiin on niin automatisoitunut tää takkien ompelu, että se on humps vaan! - Ja takki on valmis! :D

  VastaaPoista